Välkommen till Mustaschorden

Mustaschorden är världens minst hemliga sällskap. Eftersom vi vill att alla vet att vi står för friskare män och en friskare värld.

Movember är vår tid att förena oss. Att ta oss an psykisk hälsa, självmord, prostatacancer och testikelcancer. Och att du hänger på gör oss bara starkare.

Mustachen kallar. Hur svarar du?

Så här deltar du i fyra enkla steg

Images of two smartphones, showing the opening screens for the Movember app.
Movember

1. Anmäl dig

Redo att bli den med mustaschen? Anmäl dig online eller ladda ner Movember-appen.

Images of smartphone, showing a screen on the Movember app that asks users: "How will you Mo?" Four options are presented.
Movember

2. Välj hur du vill delta

Det finns fyra sätt att göra Movember på. Välj ett som passar dig, eller gör allt du kan för mäns hälsa genom välja en kombination.

Images of two smartphones, showing two screens for the Movember app. These are the "Create Your Personal Mo Space" screen, and a view of a user's Mo Space.
Movember

3. Utforma ditt mo-utrymme

Alla Movember-anhängare har ett Mo-utrymme. Det är där du skapar din profil, anger ett målbelopp för penninginsamlingen och laddar upp bilder och framstegsuppdateringar.

Image of a smart phone screen, showing the Movember app. Several magnified sections highlight the user's fundraising target.
Movember

4. Samla in pengar

Nu är du redo att sprida de goda orden. Dela din penninginsamling vitt och brett för att få in donationer.

Fyra sätt att delta på

Att odla mustasch är inte det enda sättet att vara en del av Movember på. Medlemmar av orden väljer många olika vägar. Kolla in de fyra sätten man kan delta på:

Photo of a handsome man, sporting an excellent moustache, looking attentively to camera.
Movember

Odla mustach

Om det är något som Mustaschorden är känd för är det detta. Att odla mustasch är vår symbol för bättre hälsa bland män. Det väcker även uppmärksamhet och främjar viktiga samtal. Så gör ett försök – det visar världen att du står för friskare män och en friskare värld.

Photo of two people in running attire, jogging toward camera.
Movember

Move för psykisk hälsa

Move är hur Mustaschorden minns de 60 män som begår självmord runtom i världen, varje timme. Allt du behöver göra för att delta är att springa eller gå 60 km. Genomför hela distansen på en gång eller uppdelat under månaden.

Photo of two women, fervidly singing into a microphone.
Movember

Var värd för ett Mo-ment

Mustaschorden älskar sammankomster. Så samla dina anhängare och följare. Anordna ett evenemang som ökar medvetenheten och samlar in pengar för mäns hälsa. Gör en trevlig stund till ditt mål så kan det inte gå fel.

Photo of a person in a rabbit costume, donning skis and ski poles, in mid aerial leap.
Movember

Rör på dig på ditt sätt

Det finns många sätt att stödja Mustaschorden på. Det är därför vi har Rör dig på ditt eget sätt. Klättra i berg, slå ditt personbästa, avstå från sociala medier i en månad eller anta en utmaning för mäns hälsa. Gör det på ditt sätt så kan det inte gå fel.

Du behöver inte göra det på egen hand

Samla dina vänner, släktingar och kolleger för en större och bättre Movember-upplevelse.

Stylised photo of a group of jolly-looking friends. Some wear a mix of numbered sporting attire.
Movember

Starta ett team i ditt grannskap

Movember rockar loss ännu mer när man är ett team. Ett team har större påverkan. Och det betyder mer välbehövda pengar och större medvetenhet om mäns hälsa. Nu är det dags att gå med i ett eller starta ditt eget team.

Stylised photo of joyful-looking business people, smiling and laughing during a meeting.
Movember

Ta dig an movember på jobbet

Glöm tråkiga teambuilding-aktiviteter. Så här göra man för att ha riktigt kul på jobbet, alltmedan man gör en massa gott för mäns hälsa.

Det här är skälet till att Mo-Bro Boscawen Älskar den håriga säsongen
Black and white photo of handsome man, sporting an impressive moustache, exercising outdoors and smiling to camera.
Det här är skälet till att Mo-Bro Boscawen Älskar den håriga säsongen

Som medlem i mer än 10 år är det svårt att tänka mig att inte delta i Movember. Det är så mycket mer än månaden November; det är gemenskapen som sammanförs av Movember-teamet och jobbet som utförs med hjälp av intäkterna. Jag skulle inte kunna tänka mig att inte vara en del av det varje år.

Hur används pengarna?

Bra att du frågade. Pengarna du hjälper till att samla in används för banbrytande projekt för mäns hälsa. Vi investerar i viktiga områden av psykisk hälsa och suicidprevention, prostatacancer och testikelcancer.

Photo of a man and a woman looking to camera, mouths agape, at something grand in the distance. One of them is connected to a medical device with a plasma bag.
Movember

Mäns hälsa

Våra fäder, partner, bröder och vänner dör alltför unga. Pengarna som du samlar in används för några av de största problemen som mäns hälsa står inför.

Photo of a motely assortment of people from many walks of life, walking to camera, their faces in awe.
Movember

Vår inverkan

Sedan 2003 har vi byggt upp en rörelse för mäns hälsa och finansierat över 1 300 projekt runt om i världen. Vissa har kallat oss våghalsiga. Vi kallar det att utmana status quo, att främja forskningen inom mäns hälsa och förändra hur hälso- och sjukvården når ut till och stöder män.

Redo att sätt i gång?

Registrera dig och starta din Movember-insamling i dag.